Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

EΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ

Το χοντρό Αλάτι
 Ο παλιός "Αχινός" άλλαξε όνομα όχι όμως και  ποιότητα.
 Στην Ερμού στο πάνω μέρος της Μοδιάνο το στέκι αυτό παραμένει μια πολύ καλή και ποιοτική επιλογή.
 Ο κατάλογος έχει από όλα. Ειδικεύεται όμως περισσότερο στα θαλασσινά
 Ένα νέο στοιχείο είναι οι μισές μερίδες που σου δίνουν τη δυνατότητα να δοκιμάσεις διαφορετικά πιάτα.
 Ασυναγώνιστο πιάτο παραμένουν οι σαρδέλες με σουσάμι.
 Οι επιλογές είναι πολλές και καλές. 
 Παρατήρηση. Παραγγείλαμε τη σαλάτα με ταμπουλέ σε καλαθάκι από παρμεζάνα. Θα προτιμούσαμε την παρμεζάνα τραγανή και ζεστή.

Οι τιμές είναι καλές. 
Οι λουκουμάδες στο τέλος  είναι άπαιχτοι. Θυμίζουν τους λουκουμάδες στα Χανιά.

Γενικά είναι ένα μαγαζί με ωραία διακόσμηση, ωραίο κόσμο, κάνεις χάζι (ειδικά τα μεσημέρια του Σαββάτου οπότε χρειάζεται κράτηση) και  με πολύ συμπαθητικό μάγειρα.